miércoles, 6 de febrero de 2013

Presentació de les actes del Congrés 1960-1980. Transicions i canvis a les terres de parla catalana


Han estat publicades per Cossetània i es presenten el 6 de febrer, al Museu d’Història de Catalunya.
El Congrés 1960-1980. Transicions i canvis a les terres de parla catalana va tenir lloc del 10 al 12 de novembre de 2011, al Museu d’Història de Catalunya. Es va celebrar en el marc del VIII Congrés de la Coordinadora de Centres d'Estudi de Parla Catalana (CCEPC). L’objectiu va ser promoure la recerca sobre els canvis esdevinguts en la societat dels Països Catalans entre els anys 60 i els 80.
Hi van participar els historiadors Carles SantacanaSebastià SerraJaume BoteyXavier Domènech,Mercè RenomAndreu BalentMontserrat Duch i Marc Andreu, i l’antropòloga Josepa Cucó. Es va treballar des de la perspectiva del món local, amb aportacions que aprofundiren en aspectes vinculats a iniciatives socials, culturals, religioses, lúdiques, educatives, associatives, etc.
Dimecres, 6 de febrer, es presentarà, al Museu d’Història de Catalunya, la publicació de les actes del Congrés. Han estat editades per Cossetània i coordinades per l’historiador Ramon Arnabat i per Josep Santesmases, president de Coordinadora de Centres de Parla Catalana. Participaran en la presentació:Agustí Alcoberro, director del Museu d'Història de Catalunya; Jordi Palou-Loverdos, director del Memorial Democràtic; Lluís Puig, director general de Cultura Popular i president del Patronat de l'Institut Ramon Muntaner; Josep Santesmases, i Ramon Arnabat. Durant l’acte, Jordi Borja, professor de la UOC, oferirà la conferència “Influència de la transició en la construcció de les ciutats”.

Quan es projecta?

Dimecres, 6 de febrer de 2013, a les 19 h

On?

No hay comentarios:

Publicar un comentario